2024 Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı

Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı, Türkiye’nin önde gelen mermer ve doğal taş fuarlarından biridir. Bursa fuarları arasında önemli bir yere sahip organizasyon mermer ve doğal taş sektöründeki en son ürünleri, teknolojileri ve yenilikleri sergileyen önemli bir platformdur. 200’den fazla katılımcısı ile sektörde adından söz ettiren Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı’nda 650 renk ve desendeki blok mermerleri inceleyip keşfedebilirsiniz.

Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı Neden Ziyaret Edilmeli?

60’dan fazla ülkeden gelecek olan ziyaretçileri sektörün güçlü firmalarıyla buluşturacak olan Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı’nı ziyaret etmek için birçok neden vardır. Bunların başında Türkiye’nin doğal taş sektöründeki güçlü konumu gelir. Blok mermer ve doğal taş alanında dünyanın önde gelenlerinden olan ülkemiz ihracatını her yıl artırır. Fuarı ziyaret ederek güçlü iş gücünü güncel ürünlerle birleştiren üreticiler ile bağlantı kurup en yeni ürünleri keşfedebilirsiniz. Başta Hindistan olmak üzere dünyanın birçok noktasına mermer ihracat eden üreticiler ile yakından iletişim kurup ürün çeşitliliğinizi artırabilirsiniz. Aynı zamanda projelerinizde işbirliği yapabileceğiniz üreticilere de ulaşabilirsiniz. Sektördeki yerinizi ve ağlarınızı güçlendirmek için diğer yapı fuarlarını da ziyaret edebilirsiniz.

Fuar Kapsamındaki Etkinlikler Nelerdir?

Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı, mermer ve doğal taş sektörünün önemli bir buluşma noktasıdır. Fuar, sektörel işbirliği ve bilgi paylaşımı açısından birçok etkinlik sunar. Öncelikle katılımcı firmalar en yeni ürünlerini ve teknolojilerini tanıtma imkânı bulur. Bunları incelemek sektördeki yenilikleri yakından takip etmenize yardımcı olur. Fuar, çeşitli etkinlikler sayesinde katılımcı firmalar ve ziyaretçiler arasında iş bağlantıları kurma ve yeni iş fırsatları yaratma imkânlarını da sağlar. 

Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı’nın Katılımcıları Kimlerdir?

Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı, düzenlendiği ilk yıldan itibaren toplam 144 bin ziyaretçiyi ağırlayıp 1367 firma ve firma temsilciliğine ev sahipliği yapmıştır. Bursa 7. Uluslararası Blok Mermer Fuarı, geçtiğimiz yıl 50 bin metrekare alanda 200’e yakın katılımcıya ve 21 bin ziyaretçiye kapılarını açmıştır. Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı katılımcıları Ortadoğu, Asya & Okyanusya, Avrupa, Balkanlar, Kuzey & Güney Amerika ve Afrika bölgelerindendir. Hindistan, İran, Mısır, Çin ve Suudi Arabistan en çok ziyaretçinin geldiği 5 ülkedir. Sektörün birçok önde gelen firmalarını katılımcılar arasında bulabilirsiniz.

Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı’na Katılımcı Olmak için Nasıl Başvurulur?

Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı kurumsal katılım başvuru oldukça pratik ve kolaydır. Blok alanı talep etmek için katılım formunu doldurmanız gerekir. Ön katılım talebi, fuar alanının uygunluğuna göre değerlendirilir. Formda firma, yetkili ve fuar katılım alanını doğru ve güncel bilgiler ile doldurmanız yeterlidir. Katılım talebiniz olumlu sonuçlandıktan sonra sizinle iletişime geçilir. Ardından firmanızla Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı’na katılabilirsiniz.

Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı’na Ziyaretçiler Nasıl Katılabilir?

Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı’na ziyaretçi olarak katılmak için online bilet almak yeterlidir. Online bilet için gerekli olan formu doldurmanız gerekir. Bunun için e-posta adresinizi kullanarak bir kez kayıt olabilirsiniz. Online bilet, fuar süresince ziyaret etme hakkı tanır. Öğrenci, öğretmenler ve akademisyenler herhangi bir ön kayıt yapmadan belge veya kimlik ile katılım sağlayabilir.

Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı’na Nasıl Gidilir?

Fuar, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecektir. Buraya ulaşmak için özel araç, toplu taşıma ve burulaş otobüs seferleri gibi farklı alternatifleri kullanabilirsiniz. Özel araçla Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı yol tarifi oldukça kolaydır. Alana ulaşmak BUTTİM Kavşağı’ndan döndükten sonra 400-500 metre kadar devam edip sağa dönün. Toplu taşıma ile gitmek için BUTTİM’e giden araçları kullanabilirsiniz. BUTTİM’e vardıktan sonra 10 dakika yürüyerek fuar alanına ulaşabilirsiniz. Burulaş otobüs seferleri ise 92/B, 95/B, 43/HB, 97/B, 19, 19/A ve 19/E şeklindedir. 

Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı Çevresinde Konaklama Nasıl Sağlanır?

Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı konaklama ihtiyacınız için farklı alternatifler vardır. Şehirde konaklayabileceğiniz farklı oteller vardır. Fuar resmi konaklama yeri Almira Otel olarak belirlenmiştir. Dilerseniz MultiTravel Kurumsal Seyahat Platformundan da destek alabilirsiniz. Platform, özellikle kurumsal katılımlar için avantajlar sunar. 

Hemen Başvurun, MultiTravel ile Fuar Konaklamalarınızda Avantajlı Fiyatlardan Yararlanın
Kişisel verileriniz, talebinizin gerçekleştirilmesi amacıyla 6698 Sayılı Kanun kapsamında işlenmektedir. Aydınlatma Metnine buradan ulaşabilirsiniz.

MultiTravel’ın diğer avantajları şöyle sıralanır:

  • Şirketiniz için en avantajlı konaklama fiyatlarını karşılaştırın ve böylece tasarruf sağlayın.
  • Binlerce otel seçeneği arasından şirketinize en uygun oteli seçip 7/24 online olarak rezerve edin.
  • Çalışanlarınız için özel bütçe limitleri belirleyerek limit aşımlarını engelleyin ve bu sayede seyahat bütçenizi daha etkin bir şekilde yönetin.
  • Haftalık tek fatura özelliği ile fatura toplama ve masraf beyan süreçlerini kolaylaştırarak hem zamandan tasarruf edin hem muhasebe işlemlerinizi basitleştirin.
Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı’nın İletişim Bilgileri Nedir?
Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı iletişim adresi “Altınova mahallesi Fuar Caddesi 25/1 16250 Osmangazi/Bursa”dır. Telefon ile iletişime geçmek için 90 (224) 211 50 81-89 numarasını arayabilirsiniz. E-posta bilgileri ise [email protected], [email protected], [email protected]‘dir. İnternet sitesi üzerinden bilgi edinmek için www.blokmermerfuari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuar Tarihleri ve Saatleri Nelerdir?
Fuar 13-16 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşecektir. 13-15 Kasım tarihleri arasında 10.00 - 18.30, 16 Kasım 2024 tarihinde ise 10.00-17.00 tarihleri arasında fuar ziyaretçilere açık olacak.
Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı’nda Uyulması Gereken Güvenlik ve Sağlık Kuralları Nelerdir?
Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı’nda güvenlik ve sağlık kuralları hem katılımcıların hem ziyaretçilerin güvenliğini sağlamak için titizlikle uygulanır. Fuara girişte kimlik kontrolü ve güvenlik taramaları yapılabilir. Kimlik kartınızı yanınızda bulundurarak fuar alanına güvenli şekilde giriş yapabilirsiniz.

Fuar Detayı

13 Kasım 2024
16 Kasım 2024

ORGANİZATÖRLER

2242115081